עוגת גלידה הפוכה לשבועות
המתכון של אדווה רויז

מצרכים:
* 2 פיינטים של עוגת גבינה ותות של בן & ג'ריס
* שרוול וחצי (375 גרם) ביסקוויטים
* 200 גרם חמאה מומסת
לעוגה בקוטר 20
- Item number 1
במעבד מזון טוחנים ביסקוויטים עם חמאה מומסת.
- Item number 2
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומהדקים את התחתית והדפנות (שומרים 2 כפות פירורים).
- Item number 3
מקפיאים למשך כ-15 דק׳ ובינתיים מוצאים את הגלידה מהמקפיא.
- Item number 4
מעבירים את הפיינטים השלמים מעל הביסקוויטים, משטחים על כל התבנית ומפזרים מעל את הפירורים ששמרנו.
- Item number 5
מעבירים להקפאה של לילה (או כמה שעות טובות) עד שהעוגה קופאת ומוציאים חצי שעה לפני שרוצים לאכול.
- Item number 6
מניחים צלחת הפוכה על העוגה ואז הופכים את העוגה.
- Item number 7
מכינים את הכפיות ונהנים!