עוגת ס'מורס עם גלידה
הכירו את העוגה המושלמת לימי הקיץ או לכל יום אחר בשנה. עוגת ס'מורס עם גלידה של בן & ג’ריס שהיא סופר קלה להכנה ולא מצריכה מכם יותר מדי התעסקות. כל הכיף של ס'מורס עם חברים, ללא המדורה.
מצרכים:
* 250 גרם ביסקוויטים מרוסקים
* 1/3 כוס אבקת סוכר
* 120 גרם חמאה ממוסת
* 3 פיינטים של גלידת ס'מורס של בן & ג’ריס
* 280 גרם שוקולד מריר
* 3 כפות שמן קוקוס
-
Step 1
מכינים את תערובת הבצק לתחתית העוגה
מערבבים את הביסקוויטים ואבקת הסוכר, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת מרקם חולי וחמאתי. בעזרת האצבעות או בעזרת תחתית שטוחה של כוס מדידה, מהדקים את התערובת לתחתית ולצדדי תבנית קפיצית עגולה בגודל 23 ס”מ. לאחר מכן מצננים במשך 10 דקות בזמן שאתם מכינים את מילוי הגלידה.
-
Step 2
מכינים את מילוי הגלידה
מוציאים את הגלידה מהאריזות אל קערה גדולה וממתינים כ-10 דקות עד להתרככות. מערבבים מעט ומניחים את הגלידה בשכבה אחידה מעל תחתית הביסקוויטים.
-
Step 3
על שכבת הגלידה, מורחים 2 כוסות ממרח מרשמלו (ניתן לקרר את שכבת הגלידה לפני, או להוסיף את ממרח המרשמלו מיד אחרי שהוספתם את הגלידה). לאחר מכן, מקפיאים את העוגה לכשעתיים לפחות.
-
Step 4
לפני ההגשה: מוציאים את העוגה מהמקפיא, ממתינים כ- 10 דקות, לאחר מכן מפזרים מעל מיני מרשמלו ובעזרת ברנר משחימים מעט את המרשמלו עד לקבלת גוון זהוב חום.
-
Step 5
לוקחים סכין ומעבירים אותה סביב שפת העוגה כדי לשחרר אותה מצדי התבנית.
-
Step 6
ניתן לקשט את העוגה עם רוטב פאדג' חם. על מנת להכין את הרוטב, מערבבים את השוקולד שמן קוקוס בקערה הבטוחה לשימוש במיקרו ומחממים במיקרו ל-30 שניות. מערבבים ומחזירים למיקרו ל-30 שניות נוספות, עד שהשוקולד נמס לגמרי. חותכים את העוגה, מזלפים מעל קצת מרוטב הפאדג’ החם, מגישים ונהנים!