הכירו את העוגה המושלמת לימי הקיץ או לכל יום אחר בשנה. עוגת ס'מורס עם גלידה של בן & ג’ריס שהיא סופר קלה להכנה ולא מצריכה מכם יותר מדי התעסקות. כל הכיף של ס'מורס עם חברים, ללא המדורה.
מערבבים את הביסקוויטים ואבקת הסוכר, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת מרקם חולי וחמאתי. בעזרת האצבעות או בעזרת תחתית שטוחה של כוס מדידה, מהדקים את התערובת לתחתית ולצדדי תבנית קפיצית עגולה בגודל 23 ס”מ. לאחר מכן מצננים במשך 10 דקות בזמן שאתם מכינים את מילוי הגלידה.
Step2
מכינים את מילוי הגלידה
מוציאים את הגלידה מהאריזות אל קערה גדולה וממתינים כ-10 דקות עד להתרככות. מערבבים מעט ומניחים את הגלידה בשכבה אחידה מעל תחתית הביסקוויטים.
Step3
על שכבת הגלידה, מורחים 2 כוסות ממרח מרשמלו (ניתן לקרר את שכבת הגלידה לפני, או להוסיף את ממרח המרשמלו מיד אחרי שהוספתם את הגלידה). לאחר מכן, מקפיאים את העוגה לכשעתיים לפחות.
Step4
לפני ההגשה: מוציאים את העוגה מהמקפיא, ממתינים כ- 10 דקות, לאחר מכן מפזרים מעל מיני מרשמלו ובעזרת ברנר משחימים מעט את המרשמלו עד לקבלת גוון זהוב חום.
Step5
לוקחים סכין ומעבירים אותה סביב שפת העוגה כדי לשחרר אותה מצדי התבנית.
Step6
ניתן לקשט את העוגה עם רוטב פאדג' חם. על מנת להכין את הרוטב, מערבבים את השוקולד שמן קוקוס בקערה הבטוחה לשימוש במיקרו ומחממים במיקרו ל-30 שניות. מערבבים ומחזירים למיקרו ל-30 שניות נוספות, עד שהשוקולד נמס לגמרי. חותכים את העוגה, מזלפים מעל קצת מרוטב הפאדג’ החם, מגישים ונהנים!