השולחן כבר ערוך, פרחים מפוזרים על המפה, התלבשתם כבר בבגדים חגיגיים ולבנים ועכשיו רק נשאר לכם ליהנות מהאוכל הטעים של חג שבועות. יודעים איך תהפכו את הארוחה למווושלמת במיוחד? קינוח פאי עם גלידת עוגת גבינה ותות שקל להכין וכיף להגיש!
מחממים את התנור מראש ל- 180 מעלות. שמים את הביסקוויטים במעבד מזון וטוחנים אותם עד שנהפכים פירורים.
Step2
מערבבים בתוך קערה את פירורי הביסקווטים עם סוכר. מוסיפים את החמאה הממוסת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
Step3
מהדקים את התערובת באופן אחיד לתחתית ולצידי תבנית עגולה בגודל 23 ס”מ. אופים בתנור במשך כ-8 דקות עד שתחתית הביסקווטים טיפה משחימה. מוציאים את התחית מהתנור ומצננים אותה במקפיא למשך לפחות 30 דקות.
Step4
מוציאים את הגלידה מהמקפיא ונותנים לה להפשיר כ-10 דקות עד שהיא מתרככת. בזמן הזה, מקציפים את השמנת, אבקת סוכר ותמצית וניל יחד עד שהיא מתייצבת.
Step5
מוציאים את תחתית הביסקוויטים מהמקפיא ומניחים עליה שכבה אחידה של גלידה. מחזירים למקפיא לעוד 20 דקות.
Step6
מוציאים את הפאי מהמקפיא, ומניחים עליה שכבה אחידה של הקצפת.
Step7
ניתן לקשט עם תותים או שברי ביסקווטים מעל. בתיאבון!