



בראוניס
מאפיית גרייסטון: מאפים נהדרים מטרה נהדרת עוד יותר
הבראוניס שבהם אנו משתמשים עבור הגלידה שלנו מגיעים ממאפיית גרייסטון שבניו יורק, שבה ייצור מוצרי מאפה נהדרים הוא חלק ממטרה עוד יותר גדולה - לספק מקומות עבודה והכשרה לתושבי העיר בעלי הכנסה נמוכה.
אם אי פעם יצא לכם לטעום את גלידת שוקולד בראוניס או את הטעם חצי אפוי® שלנו, אז כבר חוויתם את הטעם המשובח שמקורו במאפיית גרייסטון. אנחנו טעמנו לראשונה את הבראוניס הנפלאים שלהם בשנות ה-80 המאוחרות, ומאז אנחנו פשוט מזמינים בלי סוף מהם.
מאפיית גרייסטון נוסדה ב-1982 כמיזם חברתי, ומאז היא מחוייבת לספק מקומות עבודה והכשרה מקצועית לאנשים המתמודדים עם מחסומים בכניסה לשוק התעסוקה – ממש כפי שהיא מחויבת להכנת עוגות גורמה וטארטים עטורי פרסים. באמצעות גיוס עובדים במדיניות “הדלת הפתוחה”, לכל מי שעובר בדלת הקדמית של המאפייה ניתנת ההזדמנות לעבוד – בלי קשר להשכלה, ניסיון תעסוקתי או מחסומים חברתיים מעברם – גם אם הם אסירים לשעבר, הומלסים או משתמשים בסמים לשעבר. כאשר משרה מתפנה, היא עוברת מיידית לאדם הבא ברשימת ההמתנה, אשר מתחיל מייד בתכנית התלמדות – ללא שאלות מקדימות. ב-2012 מאפיית גרייסטון סיפקה הזדמנויות תעסוקה והכשרה ל-181 תושבים מהקהילה ביונקרס, ניו יורק.
כיום מאפיית גרייסטון הפכה להיות מודל לחיקוי עבור חברות המבקשות לקדם מודעות ופעילות חברתית בפעילויות העסקיות היומיומיות שלהן. רווחים ממאפיית גרייסטון מסייעים בפרנסת ארגון האם שלה, ארגון שלא למטרת רווח בשם קרן גרייסטון, המסייע בשירותים לרווחת הילד, דיור, ביטוחי בריאות, הכשרה לעבודה, מרכז ללימודי מחשב ועוד עבור אנשים בעלי הכנסה נמוכה מדרום-מערב יונקרס, בניו יורק.
פגשו כמה מהאנשים שמאחורי מאפיית גרייסטון:
-
ליסה מארי ברייאנט
-
פול דניאלס
-
דארן פיטרסון
-
שניקווה אנדרסון
-
למונט דנדרידג'