



חטיפי בצק עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניים
רך, מתוק ובטוח ישמח גם את הקשוח שבאוהבי הבצק עוגיות. תארגנו לכם מקבץ של שלמות טבעונית טהורה ואל תתפלאו אם הם לא ישארו הרבה זמן.
רכיבים
* 1 פיינט גלידה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס ללא חלב מחולק
* 1/2 כוס חמאה טבעונית ללא מלח מומסת
* 1/3 כוס סוכר חום בהיר
* 1/3 כוס אבקת סוכר
* 1 כפית תמצית וניל
* 4 כוסות קמח שיבולת שועל
* 2 כוסות מיני שוקולד צ’יפס, מחולק
* קצפת טבעונית לזיגוג וסוכריות צבעוניות (אופציונלי)
זמן הכנה: 20 דקות
זמן כולל: שעתיים ועשרים דקות
כמות: 16 חטיפים
מרפדים תבנית אפייה בגודל 20/20 בנייר אפיה, משאירים עודפי נייר בצדדים. שומרים בצד בשביל הגנאש 1/3 כוס גלידה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס ללא חלב ומוציאים ממנה את חתיכות הבצק עוגיות.
מקציפים את החמאה, הסוכר החום ואבקת הסוכר בקערה גדולה בעזרת מיקסר ידני , עד לקבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את התמצית וניל ומערבבים, מוסיפים לסירוגין את הקמח והגלידה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. בוחשים פנימה כוס שוקולד צ’יפס.
משטחים את התערובת הטבעונית בצורה אחידה בתוך התבנית. מקפיאים בזמן שאנחנו מכינים את הציפוי.
ממיסים כוס שוקולד צ’יפס עם 1/4 כוס גלידה במיקרו בפולסים של 30 שניות כל פעם, בוחשים עד שהכל נמס לגמרי. מורחים את הגנאש בצורה אחידה על התערובת הטבעונית ומכניסים להקפאה לשעתיים או עד שהיא קשיחה.
מוציאים מהתבנית וחותכים ל-16 חתיכות
אם רוצים, מקשטים עם הקצפת הטבעונית והסוכריות הצבעוניות ונהנים!