עוגות לבה קרמל סוטרא
מרגישים נועזים? עוגות לבה קרמל סוטרא האלה הם הדרך המתוקה והעשירה ביותר לקבל את מנת הקרמל שלכם.
רכיבים
* 1 פיינט גלידת קרמל סוטרא של בן & ג’ריס
* 1/4 כוס קקאו בעיבוד הולנדי
* 1 כוס קמח
* 1 כפית אבקת אפייה
* 1 כפית תמצית וניל
* 1/2 כפית מלח
* 6 פרלין שוקולד ממולא בקרמל
* קצפת ורוטב קרמל, כקישוט אופציונלי
זמן הכנה: 10 דקות.
זמן כולל: 30 דקות.
-
Step 1
מחממים את התנור ל-190°. מרססים 6 תבניות סופלה עם תרסיס שמן ומניחים על נייר אפייה. מערבבים יחד בקערה גדולה את כל הרכיבים, פרט לפרלינים הממלואים, ומערבבים היטב.
-
Step 2
מוזגים את הבלילה באופן שווה לכל כלי סופלה שהוכן מראש. מניחים פרלין ממולא קרמל במרכז של כל עוגה ולוחצים עליו מעט, מוודאים שזה מכוסה לגמרי בבלילה. אופים את העוגות למשך 15 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים למשך 3-5 דקות.
-
Step 3
כדי להגיש, עוברים עם סכין בשולי כל עוגה ומעבירים לצלחת הגשה. שמים מעל קצפת וזילוף רוטב קרמל.
-
Step 4
תיהנו!