המתכון האולטימטיבי לעוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות

המתכון האולטימטיבי לעוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות

זהו זה : המתכון הטבעוני הכי טוב שיש לעוגיות שוקולד צ’יפס. אנחנו מבינים דבר או שניים בעוגיות שוקולד צ’יפס , והצלחנו לפצח את הגרסה הטבעונית שלהם.

רכיבים

* 3 כפיות מים חמים

* כפית זרעי פשתן טחון

* 1/2 כוס גלידה בצק עוגיות שוקולד צ’יפס ללא חלב רכה

* 1/2 כוס חמאה טבעונית מומסת

* 1/3 כוס סוכר

* 1/2 כוס סוכר חום בהיר

* 1 כפית תמצית וניל

* 2 כוסות קמח

* 1/2 כפית אבקת אפיה

* 1/4 כפית מלח

* 250 גרם שוקולד צ’יפס

זמן הכנה: 15 דקות

זמן כולל: 30 דקות

כמות: 28 עוגיות

עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות - שלב 1 המספר 1

מארגנים את כל החומרים, מחממים תנור לחום של 170 מעלות, מרפדים 2 תבניות עם נייר אפיה.

קו מקווקוו

עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות - שלב 2 המספר 2

מערבבים את הפשתן הטחון עם המים בקערה קטנה ומשאירים לנוח 5 דקות. בינתיים מניחים את הגלידה הרכה, החמאה, הסוכר, הסוכר החום בהיר והתמצית וניל בקערה גדולה , מערבבים עם מרית עד שנוצרת תערובת אחידה. מוסיפים את תערובת זרעי הפשתן וממשיכים לערבב עד שהתערובת אחידה. בקערה בינונית מערבבים קמח, אבקת אפיה ומלח ומוסיפים לתערובת. בוחשים קצת. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים עד שהכל אחיד לגמרי.

קו מקווקוו

עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות - שלב 3 המספר 3

מניחים חתיכות בצק על התבניות בעזרת סקופר או כף ומכניסים לתנור ל 10 -12 דקות, מחליפים בין התבניות באמצע הזמן כדי שהאפיה תצא אחידה.

קו מקווקוו

עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות - שלב 4 המספר 4

מניחים להתקרר על רשת. אפשר לטרוף ישר מהתנור או לטבול בתוך מזרקת שוקולד ענקית

קו מקווקוו