מתחילים בהכנת הגנאש למילוי. שמים את השוקולד צ’יפס בתוך קערה בגודל בינוני, שתהיה מספיק גדולה כדי להכיל את השוקולד ואת הגלידה. מביאים את הגלידה לרתיחה איטית בסיר בישול כבד. מערבבים לעיתים קרובות, כך שהסוכרים לא ישרפו בתחתית הסיר. כאשר מגיע לרתיחה, מוזגים את הגלידה החמה מעל לשוקולד צ’יפס ומניחים למשך 3-5 דקות.
Step2
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים את הגאנש לטמפרטורת החדר על ידי כך שמשאירים בחוץ למשך 6-8 שעות, או במקרר במשך 1-2 שעות.
Step3
מוציאים את בצק העלים מהמקפיא ומפשירים בהתאם להנחיות של המוצר. מחממים את התנור מראש לחום 200°. כאשר הבצק עלים מופשר, פותחים את הבצק ומניחים על משטח נקי. ניתן להעזר במערוך במידת הצורך. חותכים את הבצק ל-6 מלבנים שווים. חוזרים על כך עם הדף בצק השני, כך שעכשיו יש לכם 12 מלבנים.
Step4
מניחים שישה מלבנים על תבנית עם נייר אפייה. לוקחים 2 כפות גנאש ומניחים במרכז של כל מלבן. מברישים שכבה של ציפוי ביצה בקצוות של כל חתיכת בצק. מכסים כל מלבן עם חתיכת בצק מלבן נוסף, סוגרים את הקצוות על ידי לחיצה עדינה עם האצבעות. ברגע שהמלבנים סגורים, מברישים את החלק העליון של כל מאפה עם ציפוי הביצה ומשתמשים בסכין חדה כדי ליצור כמה חורים בחלק העליון של כל מאפה. אופים את המאפים למשך 15-17 דקות, או עד שהם מזהיבים ותופחים. מוציאים את המאפים מהתנור ומצננים למשך 10 דקות לפני שמזגגים (הם נהדרים גם בלי הזיגוג!)
Step5
בזמן שהמאפים נאפים, מכינים את הזיגוג. מערבבים את האבקת סוכר המנופה (ואבקת הקקאו, אם אתם מעדיפים זיגוג שוקולד) עם החמאה המומסת ומוסיפים את החלב, כף אחת בכל פעם עד לקבלת זיגוג סמיך המתאים למריחה.
Step6
ברגע שהמאפים התקררו מעט, מקשטים בשכבה של זיגוג על כל מאפה ומפזרים מעל תוספת האהובה עליכם.
Step7
מוסיפים מעל כדור של גלידת בן & ג’ריס אהובה עליכם, ונהנים!