מערבבים בבלנדר את הגלידה והחלב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
Step2
מוזגים את התערובת לתוך תבניות שלגונים, מקפידים למלא רק כ 1/3 מהגודל (אתם מוזמנים לשתות את כל מה שנשאר). מקפיאים את התבניות כ 15 דקות.
Step3
טוחנים בבלנדר את הבננה והיוגורט עד לקבלת מרקם חלק, מוזגים מעל שכבת הגלידה שכבת בננה באותו גודל. מקפיאים למשך 15 דקות.
Step4
טוחנים בבלנדר את התותים והיוגורט עד לקבלת מרקם חלק, מוזגים מעל שכבת הבננה שכבת תות באותו גודל. שמים את המכסים והמקלות במקום ומקפיאים למשך 4 שעות לפחות.