אחד פיינט גלידת בצק עוגיות של בן מחממים את התנור ל-180°. מרססים בתרסיס בישול תבנית מלבנית בגודל 22X13 ס”מ ושמים בצד. בקערה בינונית אחת שמים 1-1/2 כוסות קמח עם גלידת בצק עוגיות מומסת ובקערה בינונית השניה שמים את ה-1-1/2 כוסות קמח הנותרים עם גלידת שוקולד בראוניס מומסת. מערבבים כל קערה בנפרד עד לקבלת תערובת אחידה.& ג’ריס, מומס-
Step2
בעזרת סקופר גלידה (או שניים אם אתם לא רוצים לנקות את הסקופר בין לבין), יוצקים לסירוגין כדורים מהתערובות לתבנית עד שנוצר מראה של לוח דמקה, ארבע כדורים לאורך ושניים לרוחב. חוזרים על כך בשכבה השנייה, כשמניחים כדור מהתערובת בצק עוגיות על כדור מהתערובת שוקולד בראוניס ולהיפך. ממשיכים עד אשר כל הבלילה הועברה לתבנית. לאחר מכן, לוקחים שיפוד מעץ או צ’ופסטיקס ומעבירי לאורך התבנית בסיבובים.
Step3
מניחים את התבנית בתנור למשך 50-60 דקות או עד שקיסם הננעץ בלחם יוצא נקי. כדי להמנע מלחם אפוי מדי, שמים נייר אלומיניום מעל התבנית אחרי ה-30-40 דקות הראשונות.