שלגון פאדג' חגיגי
הם מגניבים ומרעננים, וניתנים להתאמה אישית! קשטו את שלכם עם אגוזים, פירות, ובכל זילוף חגיגי שחפצה נפשכם.
רכיבים
* 1 פיינט של גלידת שוקולד בראוניס של בן & ג’ריס, מרוכך מעט
* 175 גרם שוקולד צ’יפס מריר
* 2 כפיות שמן קוקוס
* רעיונות לתוספות: ג’ינג’ר מסוכר, שקדים טבעיים קצוצים, פופקורן קצוץ, פרחי היביסקוס מיובשים, פולן דבורים, קוקוס קלוי, זרעי צ’יה, שבבי קקאו, נענע קצוצה, אבקת חמאת בוטנים, אבקת קקאו נא, תה מאצ’ה
-
Step 1
ממלאים 6 תבניות שלגונים עם גלידת שוקולד בראוניס מרוככת, משתמשים במרית או בכף כדי למלא את התבניות. שמים את המכסים והמקלות במקום ומקפיאים את השלגונים למשך לפחות 2-4 שעות.
-
Step 2
כאשר השלגונים קפואים, מכינים את הזיגוג שוקולד על ידי שילוב שוקולד צ’יפס עם השמן קוקוס בקערה הניתנת לחימום במיקרו. מחממים במיקרו למשך 20 שניות כל פעם עד אשר השוקולד מומס וחלק. אם זה חם מדי, חשוב לאפשר לזה להתקרר מעט.
-
Step 3
מכינים את התוספות כך שיהיו נגישים ומוכנים לשימוש מיד אחרי טבילת וזליפת השוקולד על השלגונים.
-
Step 4
כאשר הכל מוכן והשוקולד נוזלי, אך לא חם מדי, מוציאים את השלגונים מהתבנית ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה או אלומיניום. אחד אחד, טובלים את השלגון או מזלפים את השוקולד מעל לפי רצונכן. בוחרים את התוספות האהובות ומפזרים מעל לשוקולד.
-
Step 5
מסיימים לטבול ולקשט את כל השלגונים ומחזירים את התבנית למקפיא למשך כ-30 דקות עד שעה על מנת לאפשר לשלגונים להתקשות. תיהנו!