כוסות פרנץ' טוסט עם גלידה
גלידה לארוחת בוקר? כן, זה אמיתי. וזה מדהים. כוסות פרנץ’ טוסט האלה הן קלות להכנה ומאוד אהובות על כולם.
רכיבים
* 6 פרוסות לחם
* 1/2 כוס חלב
* 1 ביצה
* 1/2 כפית תמצית וניל
* 1 פיינט גלידת וניל טופי קראנץ' של בן & ג’ריס, או כל טעם בן & ג’ריס אהוב אחר
* קצפת, פאדג’ חם, ונענע כאופציה לקישוט
-
Step 1
מחממים את התנור מראש ל-180°. חותכים את הקשה של הלחם ועושים חתך ממרכז הפרוסות עד לחלק התחתון ומניחים כל פרוסה בתבנית עמוקה (כמו תבניית של פשטידה). בקערה קטנה מערבבים יחד את החלב, ביצה ותמצית וניל ומוזגים 1/2 מהתערובת מעל הלחם. הופכים את הפרוסות ומוזגים את שארית התערובת מעל הלחם בשכבה אחידה.
-
Step 2
משמנים תבנית מאפינס עם ספריי שימון ומניחים את הפרוסות בשקעים שבתבנית. אופים ב-180° במשך 12-15 דקות.
-
Step 3
מצננים את התבנית במשך 10 דקות, ולאחר מכן מוציאים את הכוסות ומניחים אותם על צלחת הגשה.
-
Step 4
ממלאים כל כוס עם כדור גלידת בן & ג’ריס ושמים מעל קצפת, פאדג’ חם ועלי נענע כרצונכם. בתיאבון!