ברד פודינג שוקולדי
אתם חושבים שאתם מכירים ברד פודינג? אתם לא תדעו מה הפסדתם עד שניסיתם את זה בגרסה שוקולדית מופלאה עם גלידת שוקולד בראוניס של בן & ג’ריס. זה ישנה את עולמכם, במיוחד לאוהבי השוקולד שביניכם.
רכיבים
* 2 פיינטים של גלידת שוקולד בראוניס של בן & ג’ריס, המומסת לטמפרטורת החדר
* 3 ביצים
* 350-450 גרם כשל מגוון לחמים ו/או מאפים בני יום
-
Step 1
מסדרים את כל הרכיבים.
-
Step 2
חותכים את הלחם ו/או המאפים (קרואסון, בריוש, וחלה עובדים טוב במיוחד) לפרוסות או קוביות קטנות. שמים את הלחם על מגש אפייה. לאחר מכן א) נותנים לקוביות הלחם להיות בחוץ למשך הלילה להתייבש מעט, או ב) שמים בתנור למשך כ-10 דקות בזמן שהתנור רק מתחיל להתחמם.
-
Step 3
מחממים מראש את התנור ל-180°. שמים את הגלידה המומסת לתוך קערה מאוד גדולה ומוסיפים את הביצים. מערבבים עד לתערובת אחידה. מוסיפים את קוביות הלחם המיושנות או הקלויות קלות לתוך התערובת. (מכיוון שחלק מהלחם דחוס יותר מהאחרים, מומלץ להשרות למשך עד כשעה, לאחר העירבוב ולפני האפייה, כדי לאפשר לתערובת הגלידה והביצים להיספג לגמרי בלחם. משתמשים בשיקול דעת בהתאם ללחם שבוחרים.)
-
Step 4
מכינים תבנית בגודל 22X31 ס”מ על ידי ריסוס עם תרסיס שמן או שימון התבנית עם חמאה. שמים את תערובת הלחם לתוך התבנית ואופים למשך 30-40 דקות.
-
Step 5
ברגע שהאפייה הסתיימה, מוציאים מהתנור ומצננים קלות. מגישים עם כדור גדול של גלידת בין & ג’ריס, ונהנים!