סאנדיי אלסקה אפויה

סאנדיי גלידה שיוצא מתנור בחום 260°?! כן, זה אמיתי. וזה בוודאי ירשים את החברים שלכם בנוסף לחושי הטעם שלכם.
רכיבים:
* עוגייה אהובה עליכם, קפואה במקפיא למשך 20-30 דקות
* אחד כדור של גלידת בן & ג’ריס בטעם האהוב עליכם
* קרם מרשמלו (מספיק כדי לכסות את הסאנדיי שלכם)
מניחים על העוגייה הקפואה כדור עגול של גלידת בן & ג’ריס בטעם האהוב עליכם, לאחר מכן מכניסים את זה למקפיא למשך 30 דקות. באותו הזמן, מחממים מראש את התנור ל-260°.
כאשר הגלידה והעוגייה קפואים, מכסים לגמרי את הגלידה עם שכבת קרם מרשמלו.
שמים במקפיא למשך 30 דקות או עד שאתם מוכנים לאפייה.
אופים על נייר אפייה למשך 3-5 דקות, או עד שהמרשמלו מתחיל להשחים. ניתן לעשות זאת גם עם ברנר של קרם ברולה אם יש ברשותכם.
תיהנו!