מחממים את התנור מראש ל-180°. חותכים את הקשה של הלחם ועושים חתך ממרכז הפרוסות עד לחלק התחתון ומניחים כל פרוסה בתבנית עמוקה (כמו תבניית של פשטידה). בקערה קטנה מערבבים יחד את החלב, ביצה ותמצית וניל ומוזגים 1/2 מהתערובת מעל הלחם. הופכים את הפרוסות ומוזגים את שארית התערובת מעל הלחם בשכבה אחידה.
Step2
משמנים תבנית מאפינס עם ספריי שימון ומניחים את הפרוסות בשקעים שבתבנית. אופים ב-180° במשך 12-15 דקות.
Step3
מצננים את התבנית במשך 10 דקות, ולאחר מכן מוציאים את הכוסות ומניחים אותם על צלחת הגשה.
Step4
ממלאים כל כוס עם כדור גלידת בן & ג’ריס ושמים מעל קצפת, פאדג’ חם ועלי נענע כרצונכם. בתיאבון!