10 שדרוגי גלידה שהם על גבול הגאונות
זה כיף ללמוד טריקים חדשים
אנחנו אוכלים הרבה גלידה. הרבה. ואנחנו אוהבים לחשוב שאנחנו די טובים בזה. אתם מכירים את הביטוי האימונים משתלמים?
אז אנחנו מתאמנים כל יום כמעט 40 שנה. כל. יום. בשנה. (ומעולם לא התלוננו אפילו פעם אחת).
עם זאת, מתברר שיש הרבה שאנחנו לא יודעים על הנושא האהוב עלינו: איך להשיג את הגלידה שאנחנו אוהבים כל כך באופן הכי יעיל שיש?
העיפו מבט בטריקים המתוקים האלה שישדרגו את חייכם והתכוננו לעלות את אכילת הגלידה שלכם לשלב הבא.
-
Item number 1
תשחררו לחופשי את הפיינט שלכם
אתם אוהבים לאכול סנדוויץ’ גלידה? בסדר, אז תקשיבו: קחו פיינט, תשיגו סכין ענקית, וחתכו את הפיינט לפרוסות עגולות. מכיוון שאתם ללא ספק מומחים לקינוחים, ברור שכבר יש לכם כמה עוגיות טעימות מוכנות לשימוש. האם אתם באמת צריכים שנספר לכם מה קורה עכשיו?
-
Item number 2
אטמו את הדליפה
גביעי וופל פריכים: כולנו אוהבים אותם, וכולנו צריכים להתמודד עם הטפטוף הבלתי נמנע של הגלידה מתוך החור הזעיר שבתחתית הגביע. פתרון: שימו שם מרשמלו קטן כדי לסגור את החור. ביי ביי לטפטופים!
-
Item number 3
הגיעו לעצם העניין
תארו לעצמכם: אתם וחברכם מסתכלים על הפיינט האחרון במקפיא. אתם יכולים להתחיל לאכול באופן שיטתי ומדוד לקחת כמות שווה של גלידה בכל אחת מהקערות שלכם. או שאתם יכולים לקחת סכין גדולה ולחתוך את הפיינט לאורך, בדיוק באמצע. סיפוק מיידי.
-
Item number 4
אין עוד בלאגן
אף אחד לא נהנה יותר מגביע גלידה מאשר ילדים. ועל ידי כתיבת המילה “נהנה”, אנו מתכוונים ל”משאיר שובל של גלידה מומסת בכל הבית ועל כל דבר יקר ערך שנמצא בו”. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לנקב חור בצלחת נייר קטנה, להכניס את הגביע, ולשים את חומרי הניקוי שלכם חזרה במקום.
-
Item number 5
תהיו מקצועניים
אין שום דבר שמאיץ את הדופק כמו שולחן מלא של ילדים אוהבי גלידה עם כובעי מסיבה חגיגיים. אבל אין צורך להיכנס לפאניקה. מסיבת יום ההולדת הזאת לא תהפוך לכאוס. למה? בגלל שאתם סידרתם מראש את כדורי הגלידה אתמול בלילה! לכו תביאו מהמקפיא את תבנית המאפינס המלאה בכדורי גלידה מושלמים ותעשו ריקוד ניצחון.
-
Item number 6
הכנת כדורי גלידה הוא סוג של אומנות
עוד טיפ: גלידה היא חמה יותר סביב הקצוות וקרה יותר באמצע, אז… תתחילו את הסקופ שלכם בקצה. פשוט, נכון, אבל זה עושה הבדל גדול.
-
Item number 7
נהיה פה חם
נמאס לכם לנקוע את פרק היד שלכם בניסיון להוציא גלידה מתוך פיינט קפוא במיוחד? תשטפו את הכף שלכם תחת זרם מים חמים לרגע, תנערו עודף מים מהכף, ותוציא כדורי גלידה בביטחון ובקלות.
-
Item number 8
גלידה רכה
אם אתם רוצים לגמרי להימנע מהבעיה של גלידה קשה, תשימו את הפיינט שלכם בשקית פלסטיק אטומה לפני שאתם מאחסנים אותו במקפיא. עכשיו יהיה לכם גלידה רכה בכל עת שתרצו.
-
Item number 9
להיפך הוא נכון
טעם לוואי מהמקפיא עשוי להיות האויב הנורא ביותר של הגלידה שלכם. חסכו מעצמכם מלחוות את האסון הקולינרי הזה: תאחסנו את הפיינט בצורה הפוכה עמוק במקפיא (אף פעם לא בדלת). כמובן, שדרך פופולרית נוספת למנוע טעם לוואי של מקפיא היא… לאכול את כל הפיינט!
-
Item number 10
מעז יצא מתוק
בדרך כלל, כשמגיעים לסוף צנצנת של ממרח אגוזי לוז או חמאת בוטנים זה אירוע עצוב שבו אתם מתאבלים על סיומו של הקשר היפה והפורה שהיה לכם. ובכן, תנגבו את הדמעות שלכם. כי מה יקרה אם תשימו כמה כדורי גלידה לתוך הצנצנות הכמעט ריקות? קסם. קסם זה מה שקורה.