פרנץ' טוסט וניל
רכיבים:
* חצי באגט
* 1 פיינט גלידת וניל של בן & ג’ריס מומסת
* 1 כוס חלב
* 2 כפיות קינמון
* 4 ביצים
* סירופ מייפל (2 כפות או יותר, לפי הטעם)
אופן הכנה:
1. שמנו בחמאה או שמן תבנית אפייה בגודל 20X20.
2. פרסו את הבאגט והניחו את הפרוסות לתוך התבנית המשומנת.
3. המיסו את גלידת הוניל.
4. בקערה גדולה, ערבבואת הגלידה, ביצים, סירופ מייפל, חלב וקינמון.
5. שפכו את התערובת מעל פרוסות הבאגט והניחו במקרר למשך הלילה. בבוקר – אפו ב-180 מעלות עד שמזהיב (למשך כ-15 דקות).
6. פרסו, טפפו מעל עוד סירופ מייפל, ותיהנו!