דאבל ס'מורס

מרכיבים
פיינט גלידת ס'מורס
1-2 מרשמלו
2 ביסקוויטים
1-2 קוביות שוקולד חלב
אופן הכנה:
1. חותכים את הפיינט לרוחב באמצעות סכין גדולה, כך שיווצר מעגל מושלם של גלידה.
2. מסירים את עטיפת הפיינט מהגלידה, ומניחים את מעגל הגלידה שנוצר על משטח ישר. חותכים את צידי העיגול כך שייווצר ריבוע.
3. צולים את המרשמלו בזהירות בתנור, בטוסטר אובן או באמצעות להבה, עד שצבעם יהפוך לחום-זהוב.
4. שוברים ביסקוויטים באופן שיוצר 2 ריבועים ומניחים אותם על צלחת. לאחר מכן מניחים את הגלידה, השוקולד והמרשמלו בין הביסקוויטים ונהנים מכל רגע!