בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח ואבקת אפייה, ושמים בצד.
Step2
בקערה גדולה מרסקים את הבננות עם מזלג. מערבביםים את הביצה והסוכר. מוסיפים את הגלידה המומסת וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
Step3
בעזרת מרית מוסיפים תוך כדי קיפול את תערובת הקמח עד לשילובם. לשים לב לא לערבב יותר מדי. נותנים לבלילה לנוח כמה דקות.
Step4
בינתיים, מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. מרססים בנדיבות שמן בישול. יוצקים 1/3 כוס של הבלילה למחבת ובעדינות משטחים אותה לעיגול של כ-12 ס”מ. מטגנים במשך 1/2 1 – 2 דקות, הופכים שוב ל- 1/2 1 -2 דקות נוספות עד להזהבה.