שלגוני שכבות
שכבה על גבי שכבה על גבי שכבה יוצרות שלגונים יפים וקסומים! השתמשו בפיינט של גלידת שוקולד בראוניס (או כל טעם אחר) כדי להפוך את הפינוק המתוק הזה למושלם.
רכיבים
שכבת גלידת שוקולד בראוניס:
* 1 פיינט של גלידת שוקולד בראוניס
* 1/4 כוס חלב
שכבת בננה:
* 1 בננה
* 1/4 כוס יוגורט וניל
שכבת תותים:
* 1/2 כוס תותים חתוכים
* 1/4 כוס יוגורט וניל
זמן הכנה: 15 דקות
זמן כולל: 4 שעות ו 45 דקות
-
Step 1
מערבבים בבלנדר את הגלידה והחלב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
-
Step 2
מוזגים את התערובת לתוך תבניות שלגונים, מקפידים למלא רק כ 1/3 מהגודל (אתם מוזמנים לשתות את כל מה שנשאר). מקפיאים את התבניות כ 15 דקות.
-
Step 3
טוחנים בבלנדר את הבננה והיוגורט עד לקבלת מרקם חלק, מוזגים מעל שכבת הגלידה שכבת בננה באותו גודל. מקפיאים למשך 15 דקות.
-
Step 4
טוחנים בבלנדר את התותים והיוגורט עד לקבלת מרקם חלק, מוזגים מעל שכבת הבננה שכבת תות באותו גודל. שמים את המכסים והמקלות במקום ומקפיאים למשך 4 שעות לפחות.
-
Step 5
מוציאים את השלגונים מהתבניות ומגישים מיד.
-
Step 6
תהנו !