מחממים את התנור ל-190°. מרססים 6 תבניות סופלה עם תרסיס שמן ומניחים על נייר אפייה. מערבבים יחד בקערה גדולה את כל הרכיבים, פרט לפרלינים הממלואים, ומערבבים היטב.
Step2
מוזגים את הבלילה באופן שווה לכל כלי סופלה שהוכן מראש. מניחים פרלין ממולא קרמל במרכז של כל עוגה ולוחצים עליו מעט, מוודאים שזה מכוסה לגמרי בבלילה. אופים את העוגות למשך 15 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים למשך 3-5 דקות.
Step3
כדי להגיש, עוברים עם סכין בשולי כל עוגה ומעבירים לצלחת הגשה. שמים מעל קצפת וזילוף רוטב קרמל.