



שברי גלידה שוקולד מילק & קוקיס
יש אינסוף אפשרויות עם שברי גלידה שוקולד מילק & קוקיס! מושלם כחטיף לאחר הצהריים ואפילו יותר טוב כקינוח מפנק אחרי ארוחת הערב.
רכיבים
* 1 כוס יוגורט יווני
* 1 פיינט גלידת מוו-פוריה מופחתת שומן בטעם שוקולד מילק & קוקיס
* 1/4 כוס פטל חתוך לחצאים
* 1/4 כוס אוכמניות
* 1/4 כוס תערובת אגוזים קצוצים
זמן הכנה: 15 דקות
זמן כולל: 3 שעות ו 25 דקות
מוציאים את גלידת המוו-פוריה מהמקפיא כדי שתתרכך. פורשים נייר אפיה בתוך תבנית. מורחים שכבה דקה של יוגורט יווני במידה של בערך 20/28 , מכניסים למקפיא ל 15 דקות לפחות.
מורחים את גלידת המוו-פוריה שוקולד מילק & קוקיס הרכה על גבי שכבת היוגורט.
מכינים את התוספות
מפזרים את הפטל, האוכמניות והאגוזים הקצוצים על גבי שכבת הגלידה. מקפיאים עד שנהיה קשה, לפחות 3 שעות.
מוציאים מהמקפיא, מקלפים את נייר האפייה, שוברים לחתיכות ומגישים מיד.
תהנו !