שברי גלידה שוקולד מילק & קוקיס

שברי גלידה שוקולד מילק & קוקיס

יש אינסוף אפשרויות עם שברי גלידה שוקולד מילק & קוקיס! מושלם כחטיף לאחר הצהריים ואפילו יותר טוב כקינוח מפנק אחרי ארוחת הערב.

רכיבים

* 1 כוס יוגורט יווני

* 1 פיינט גלידת מוו-פוריה מופחתת שומן בטעם שוקולד מילק & קוקיס

* 1/4 כוס פטל חתוך לחצאים

* 1/4 כוס אוכמניות

* 1/4 כוס תערובת אגוזים קצוצים

זמן הכנה: 15 דקות

זמן כולל: 3 שעות ו 25 דקות

שברי גלידה שוקולד - שלב 1 המספר 1

מוציאים את גלידת המוו-פוריה מהמקפיא כדי שתתרכך. פורשים נייר אפיה בתוך תבנית. מורחים שכבה דקה של יוגורט יווני במידה של בערך 20/28 , מכניסים למקפיא ל 15 דקות לפחות.

קו מקווקוו

שברי גלידה שוקולד -  שלב 2 המספר 2

מורחים את גלידת המוו-פוריה שוקולד מילק & קוקיס הרכה על גבי שכבת היוגורט.

קו מקווקוו

שברי גלידה שוקולד -  שלב 3 המספר 3

מכינים את התוספות

קו מקווקוו

שברי גלידה שוקולד -  שלב 4 המספר 4

מפזרים את הפטל, האוכמניות והאגוזים הקצוצים על גבי שכבת הגלידה. מקפיאים עד שנהיה קשה, לפחות 3 שעות.

קו מקווקוו

שברי גלידה שוקולד -  שלב 5 המספר 5

מוציאים מהמקפיא, מקלפים את נייר האפייה, שוברים לחתיכות ומגישים מיד.

קו מקווקוו

שברי גלידה שוקולד - שלב 6 המספר 6

תהנו !