פונדו שוקולד
רכיבים:
(2-6 מנות)
* 1-3 טעמי גלידת בן & ג’ריס אהובים
* 1 כוס שוקולד צ’יפס – לבן, מריר, או חלב
* 2 כפות שמן צמחי
* 2 כפות פירורי עוגיות
כלים:
מיקרוגל, כוס זכוכית גבוהה (המתאימה ביותר לטבילת פונדו), סקופר גלידה קטן או כף ליצירת כדורי מלון, צלחת גדולה וכבדה אשר יכולה להיכנס למקפיא, שיפודים.
אופן הכנה:
1. הכניסו צלחת גדולה למקפיא, לפחות למשך 30 דקות. הוציאו את הצלחת מהמקפיא. הכינו מספר כדורי גלידה קטנים והניחו על הצלחת הקפואה – החזירו למקפיא מיד למשך שעה לפחות כדי לאפשר לגלידה להתקשות.
2. בזמן שהגלידה מתקשה, הכינו פונדו. ערבבו שוקולד צ’יפס עם שמן צמחי, הכניסו למיקרוגל למשך דקה, ערבבו כל 10 שניות עד שהשוקולד נמס כדי למנוע מהשוקולד להישרף. לאחר מכן הוסיפו 2 כפות פירורי עוגיות וערבבו.
3. הוציאו את כדורי הגלידה מהמקפיא מיד לפני הגשה, טבלו בפונדו, ותיהנו!