שלגון פאדג' טבעוני חגיגי

שלגון פאדג' טבעוני חגיגי

הם מגניבים ומרעננים, וניתנים להתאמה אישית! קשטו את שלכם עם אגוזים, פירות, ובכל זילוף חגיגי שחפצה נפשכם.

רכיבים

* 1 פיינט של גלידת שוקולד בראוניס ללא חלב של בן & ג’ריס, מרוכך מעט

* 175 גרם שוקולד צ’יפס מריר או טבעוני

* 2 כפיות שמן קוקוס

* רעיונות לתוספות: ג’ינג’ר מסוכר, שקדים טבעיים קצוצים, פופקורן קצוץ, פרחי היביסקוס מיובשים, פולן דבורים, קוקוס קלוי, זרעי צ’יה, שבבי קקאו, נענע קצוצה, אבקת חמאת בוטנים, אבקת קקאו נא, תה מאצ’ה

שלגון פאדג' טבעוני חגיגי - שלב 1 המספר 1

ממלאים 6 תבניות שלגונים עם גלידת שוקולד בראוניס ללא חלב מרוככת, משתמשים במרית או בכף כדי למלא את התבניות. שמים את המכסים והמקלות במקום ומקפיאים את השלגונים למשך לפחות 2-4 שעות.

קו מקווקוו

שלגון פאדג' טבעוני חגיגי - שלב 2 המספר 2

כאשר השלגונים קפואים, מכינים את הזיגוג שוקולד על ידי שילוב שוקולד צ’יפס עם השמן קוקוס בקערה הניתנת לחימום במיקרו. מחממים במיקרו למשך 20 שניות כל פעם עד אשר השוקולד מומס וחלק. אם זה חם מדי, חשוב לאפשר לזה להתקרר מעט.

קו מקווקוו

שלגון פאדג' טבעוני חגיגי - שלב 3 המספר 3

מכינים את התוספות כך שיהיו נגישים ומוכנים לשימוש מיד אחרי טבילת וזליפת השוקולד על השלגונים.

קו מקווקוו

שלגון פאדג' טבעוני חגיגי - שלב 4 המספר 4

כאשר הכל מוכן והשוקולד נוזלי, אך לא חם מדי, מוציאים את השלגונים מהתבנית ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה או אלומיניום. אחד אחד, טובלים את השלגון או מזלפים את השוקולד מעל לפי רצונכן. בוחרים את התוספות האהובת ומפזרים מעל לשוקולד.

קו מקווקוו

שלגון פאדג' טבעוני חגיגי - שלב 5 המספר 5

מסיימים לטבול ולקשט את כל השלגונים ומחזירים את התבנית למקפיא למשך כ-30 דקות עד שעה על מנת לאפשר לשלגונים להתקשות. תיהנו!

קו מקווקוו