פנקוטה בום צ'וקולטה

פנה קוטה בום צ'וקולטה

הרשו לנו לספר לכם על המנה המלכותית הזאת שנקראת פנקוטה בום צ’וקולטה. קינוח בניחוח איטלקי העשוי משני רכיבים בלבד. זוהי הצלחה מובטחת המצליחה להרשים אפילו את החך האנין ביותר. קשטו עם פרי, או השאירו את השוקולד כמו שהוא.

 

רכיבים:

* 1 פיינט גלידת בום צ’וקולטה של בן & ג’ריס – מומס במקרר

* 1/2 כוס מים רותחים

* 14 גרם ג’לטין ללא טעם

 

אופן הכנה:

1. מוזגים גלידה מומסת לתוך קערה. שמים בצד את ליבת השוקולד.

2. מוסיפים את הג’לטין ל-1/2 כוס מים רותחים וממוססים.

3. לוחצים את ליבת השוקולד לתחתית התבנית.

4. מערבבים את הג’לטין המומס לתוך הגלידה, מיד מוזגים את הגלידה לתוך התבנית ומכניסים למקרר למשך 2 שעות.

5. טובלים את התבנית במים חמים והופכים על צלחת הגשה.

6. מקשטים עם שוקולד מגורר ופרי טרי.