עוגות לבה קרמל סוטרא

עוגות לבה קרמל סוטרא

מרגישים נועזים? עוגות לבה קרמל סוטרא האלה הם הדרך המתוקה והעשירה ביותר לקבל את מנת הקרמל שלכם.

רכיבים

* 1 פיינט גלידת קרמל סוטרא של בן & ג’ריס

* 1/4 כוס קקאו בעיבוד הולנדי

* 1 כוס קמח

* 1 כפית אבקת אפייה

* 1 כפית תמצית וניל

* 1/2 כפית מלח

* 6 פרלין שוקולד ממולא בקרמל

* קצפת ורוטב קרמל, כקישוט אופציונלי

זמן הכנה: 10 דקות.

זמן כולל: 30 דקות.

עוגות לבה קרמל סוטרא - שלב 1 המספר 1

מחממים את התנור ל-190°. מרססים 6 תבניות סופלה עם תרסיס שמן ומניחים על נייר אפייה. מערבבים יחד בקערה גדולה את כל הרכיבים, פרט לפרלינים הממלואים, ומערבבים היטב.

קו מקווקוו

עוגות לבה קרמל סוטרא - שלב 2 המספר 2

מוזגים את הבלילה באופן שווה לכל כלי סופלה שהוכן מראש. מניחים פרלין ממולא קרמל במרכז של כל עוגה ולוחצים עליו מעט, מוודאים שזה מכוסה לגמרי בבלילה. אופים את העוגות למשך 15 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים למשך 3-5 דקות.

קו מקווקוו

עוגות לבה קרמל סוטרא - שלב 3 המספר 3

כדי להגיש, עוברים עם סכין בשולי כל עוגה ומעבירים לצלחת הגשה. שמים מעל קצפת וזילוף רוטב קרמל.

קו מקווקוו

עוגות לבה קרמל סוטרא - שלב 4 המספר 4

תיהנו!