סאנדיי אלסקה אפויה

6262-baked-alaska-779x400

סאנדיי גלידה שיוצא מתנור בחום 260°?! כן, זה אמיתי. וזה בוודאי ירשים את החברים שלכם בנוסף לחושי הטעם שלכם.

רכיבים:

* עוגייה אהובה עליכם, קפואה במקפיא למשך 20-30 דקות

* אחד כדור של גלידת בן & ג’ריס בטעם האהוב עליכם

* קרם מרשמלו (מספיק כדי לכסות את הסאנדיי שלכם)

סאדניי אלסקה אפויה - שלב 1המספר 1

מניחים על העוגייה הקפואה כדור עגול של גלידת בן & ג’ריס בטעם האהוב עליכם, לאחר מכן מכניסים את זה למקפיא למשך 30 דקות. באותו הזמן, מחממים מראש את התנור ל-260°.

קו מקווקוו

סאנדיי אלסקה אפויה - שלב 2המספר 2

כאשר הגלידה והעוגייה קפואים, מכסים לגמרי את הגלידה עם שכבת קרם מרשמלו.

קו מקווקוו

סאנדיי אלסקה אפויה - שלב 3המספר 3

שמים במקפיא למשך 30 דקות או עד שאתם מוכנים לאפייה.

קו מקווקוו

סאנדיי אלסקה אפויה - שלב 4המספר 4

אופים על נייר אפייה למשך 3-5 דקות, או עד שהמרשמלו מתחיל להשחים. ניתן לעשות זאת גם עם ברנר של קרם ברולה אם יש ברשותכם.

קו מקווקוו

סאנדיי אלסקה אפויה - שלב 5המספר 5

תיהנו!

קו מקווקוו