מניחים את 2 הפיינטים של גלידה על השיש בזמן שמכינים את הקורנפלקס ומאפשרים לו להתרכך קלות. מכינים תבנית מרובעת בגודל 22 ס”מ, מניחים נייר אפייה ומרססים עם תרסיס שמן. בנוסף מכינים ומניחים בצד נייר אפייה נוסף באותו גודל. בסיר גדול, ממיסים את החמאה, מוסיפים מרשמלו, ומערבבים עד שנמס. מוסיפים את הקורנפלקס וממשיכים לערבב בעדינות עד לערבוב מלא.
Step2
מוזגים חצי מתערובת הקורנפלקס והמרשמלו לתוך התבנית ולוחצים קלות על השכבה. כאשר אתם מרגישים שיש לכם ריבוע יציב, הוציאו מהתבנית על ידי משיכת נייר האפייה. מניחים את החתיכה השנייה של נייר אפייה בתוך התבנית ומרססים עם תרסיס שמן. מוסיפים את שארית תערובת המרשמלו וקורנפלקס ולוחצים קלות את השכבה לתחתית התבנית. מוסיפים את 2 הפיינטים של גלידה ומיישרים את שכבת הגלידה מעל לשכבת הקורנפלקס והמרשמלו.
Step3
מניחים את שכבת הקורנפלקס והמרשמלו הראשונה שהכנו מעל הגלידה, לוחצים עליה קלות כך שהכל מתיישר עם החלק העליון של התבנית. מכסים את התבנית ומכניסים למקפיא למשך שעה לפחות.
Step4
מוציאים מהמקפיא ומשחררים את החטיפים על ידי משיכת נייר האפייה. אפשר להשתמש בסכין או תרבד כדי לשחרר את הקצוות או כדי לעזור לתמוך בתחתית של החטיפים בזמן שאתם מוציאים אותם. מעבירים אותם לקרש חיתוך וחותכים לריבועים או לשורות. עוטפים כל חטיף באופן נפרד עם נייר אפייה או ניילון נצמד ומחזירים למקפיא. או, מגישים ונהנים!
אופציונלי: ממיסים 1/2 כוס של שוקולד צ’יפס במיקרוגל לסבבים של 20 שניות עד אשר נמס לגמרי, ומזלפים מעל החטיפים. השוקולד אמור להתקשות מיד עם מגע, אך אם הוא לא מתקשה, אפשר להחזיר אותם למקפיא למשך 5 דקות לפני שעוטפים.