18 חוויות פעם ראשונה של בן & ג'ריס

כולנו זוכרים את האהבה הראשונה שלנו, את חיית המחמד הראשונה שלנו ואת הפעם הראשונה שהזמנו גביע וופל טבול בשוקולד מגלידריית בן & ג’ריס, נכון? אין כמו זכרונות.

אז, אנחנו גם זוכרים את חוויות הפעם הראשונה שלנו. ואם תמהרו, אתם אולי תהיו הראשונים מבין חבריכם לקרוא את רשימת החוויות הכיפיות הראשונות מההיסטוריה הארוכה והטעימה שלנו.

הנשיא הראשון

הנשיא הראשון

ג’רי. כיוון שבן קיבל את הזכות ששמו יכתב ראשון בשם החברה, ג’רי מונה לנשיא הראשון של החברה.

קו מקווקוו

גלידרייה ראשונה

גלידרייה ראשונה

הגלידרייה נפתחה בתחנת דלק מחודשת בברלינגטון, ורמונט, ב-5 במאי, 1978. בסופו של דבר הרסו את המבנה כדי ליצור מקום לחניון – אבל שמו לוחית זכרון על המדרכה לזכר האתר.

קו מקווקוו

הזכיינית הראשונה שלנו

במרחק של רחוב אחד מהחנות הראשונה שלנו, בשלבורן, ורמונט, 1981.

קו מקווקוו

הטעם הראשון

הטעם הראשון

וניל. ליצור טעם וניל שהוא עשיר, טעים, ומשאיר זכרון בפה זה קשה יותר ממה שאתם חושבים! הנחנו שאם אנחנו מצליחים לעשות את הטעם הזה כמו שצריך, אין דבר שלא נוכל לעמוד בו.

קו מקווקוו

הטעם הראשון שהיה להיט

הטעם הראשון שהיה להיט

מנטה עוגיות. גלידת מנטה בתוספת חתיכות של עוגיות אוריו (שבן & ג’ריס הפכו לצ’אנקים בעזרת פטיש).

קו מקווקוו

הטעמים הראשונים שנכשלו

מנטה לימון עם צ’יפס חרובים ואוראו דבש תפוח וצימוקים. אמממ…טעים?

קו מקווקוו

נגן הפסנתר הראשון (והיחיד?) בגלידרייה

נגן הפסנתר הראשון (והיחיד?) בגלידרייה

דון רוזה. לעיתים קרובות ניתן היה למצוא אותו מנגן על פסנתר מיושן (שמנגן לבד) בגלידרייה הראשונה שייסדו, כשהוא לא היה במשמרת שלו במפעל המקומי של IBM.

קו מקווקוו

משאית המשלוחים הראשונה

משאית המשלוחים הראשונה

לפני הפרה של בן & ג’ריס שאתם מכירים היום, היתה קריקטורה “מעניינת” של פרה שקישטה את המשאיות. ג’רי ובן אף פעם לא הרגישו שהיא ממש מתאימה.

קו מקווקוו

הסלוגן הראשון של החברה

“תלקק את זה” רק תדמיינו שבן & ג’ריס היו נשארים עם הסלוגן הזה במקום זה שהוחלט עליו בסוף “המיטב של ורמונט”…

קו מקווקוו

יום גביע הגלידה בחינם הראשון

יום גביע הגלידה בחינם הראשון

ה-5 במאי, 1979, יום השנה הראשון של החנות הראשונה. בן וג’רי בקושי הצליחו להאמין שהעסק שרד כל כך הרבה זמן, והם החליטו להגיד תודה בצורה הכי מקסימה שיכלו.

קו מקווקוו

האלסקה האפויה הראשונה של בן & ג’ריס

האלסקה האפויה הראשונה של בן & ג'ריס

בן וג’רי נסעו ב-“Cowmobile” ברחבי ארה”ב ב-1986, וחילקו גלידה בחינם. הכל הלך חלק, עד שהרכב עלה באש מחוץ לקליבלנד, אוהיו. בן אמר שהמחזה נראה כמו “האלסקה האפויה הכי גדולה בעולם”.

קו מקווקוו

המקום הראשון שניתן היה לקנות בן & ג’ריס מחוץ לארה”ב

ישראל, 1988. כיום ניתן לקנות את הגלידה ב- 35 מדינות שונות!

קו מקווקוו

בית הקברות הראשון לטעמים בעולם (ככל הידוע לנו)

נכון, יש המון בתי קברות. אבל אנחנו חושבים ששלנו הוא הבית קברות היחיד לטעמים בעולם. הוא נפתח במפעל בווטרברי ב-1997.

קו מקווקוו

הטעם הראשון שלקוח הציע

הטעם הראשון שלקוח הציע

בצק עוגיות, 1984. תמיד אהבנו את הלקוחות שלנו. במיוחד כשהם נותנים לנו רעיונות מקסימים כאלה!

קו מקווקוו

נסיון ראשון בפרוזן

תמיד מחפשים את הדבר הכייפי הבא (להכין ולאכול), בן וג’רי הציגו פרוזן יוגורט בגלידריות בפעם הראשונה ב-1990.

קו מקווקוו

הסורבה הראשון

הסורבה הראשון

גלידה, פרוזן יוגורט ו…סורבה? למה לא? הסורבה הראשון שלנו, דונסברי הוצג ב-1996. שנותן כבוד לקריקטורה ההיסטורית של גארי טרודו, שקישטה את הטעמים הראשונים שלנו.

קו מקווקוו

טעם ראשון על שם כוכב רוק אגדי

צ’רי גרסיה, 1987. זה היה הטעם הראשון שלנו שהתייחס לתרבות הפופ בצורה כלשהי… אבל בהחלט לא הטעם האחרון שעשה זאת.

קו מקווקוו

“השערוריה” הראשונה שלנו

"השערוריה" הראשונה שלנו

ממה מפחד ילד הבצק? 1984. זאת היתה השנה שעמדנו מול פילסבורי (הבעלים של האגן דאז) – וניצחנו!

קו מקווקוו