7 מחשבות שעברו בראש של המעריצים שלנו בפעם הראשונה שהם טעמו את גלידת בן & ג'ריס ללא חלב

טעמי גלידה ללא חלב

לכל אחד מגיע ליהנות מקינוח

משהו היה חסר, משהו עמוק בפנים, דבר חיוני שהיעדרו, גרם לכם להרהר מי אתם באמת, גרם לכם לשאול האם לעולם היה עוד שביב שמחה לתת לכם.

אנחנו מדברים על אופוריה מופלאה שכזו, התחושה הזאת כשמקבלים עם כל טעימה של בן & ג’ריס – אותה הנאה מתוקה וקפואה.

טבעונים ואחרים שלא אוכלים מוצרי חלב, שמענו את קריאתכם. זוהי הסיבה שהשקנו את סדרת הטעמים ללא חלב– כי לכולנו, במיוחד כשזה נוגע לקינוח,

מגיע להרגיש תחושת שלמות מלאת הנאה וסיפוק.

 

כמו בפעם הראשונה

לכולנו יש רגעים משמעותיים שאנחנו אוהבים לשחזר לעצמנו בראש. היום שבו קלעתם את הסל המנצח. הסוף שבוע בו התחתנתם עם אהוב לבכם.

הלידה של הילד הראשון שלכם. אחר הצהריים שראיתם לראשונה את כל הטעמים ללא חלב שלנו עומדים בגאווה על המדפים בסופר שלכם!

תחזרו איתנו לאותו הרגע… פתחתם את דלת המקפיא, הרגשתם משב רוח קפוא, והכנסתם את היד פנימה. המחשבות התחילו לרוץ ואתם ידעתם

שהכל עומד להשתנות…

אנחנו הקשבנו למעריצים שלנו וכך זה נשמע:

1. ספק

* לא להתלהב יותר מידי. כמה טוב זה כבר יכול להיות? אני כבר טעמתי את כל הקינוחים התפלים שעשויים מחלב שקדים שיש, אולי זה פשוט עוד מאותו דבר.

* אבל זה בן & ג’ריס, אז…

* …בכל מקרה, איזה טעם כדאי לי לטעום קודם? צ’אנקי מנקי? פינט באטר ועוגיות? קפה קרמל פאדג’? שוקולד בראוניס? זה כל כך קשה!

* טוב, כבר התאכזבתי כל כך הרבה פעמים, מה זה משנה אם אתאכזב עוד פעם אחת? אני פשוט אקח כמה פיינטים הביתה. לפחות עכשיו לחבילת האפונה הקפואה במקפיא שלי תהיה קצת חברה!

2. בלבול

* וואו, כדורי הגלידה יוצאים יפה. זה ממש אמיתי!

* (האם צריך קערה? לא… נלך ישר לעיקר)

* לעזאזל, זה מדהים! כל כך עשיר, כל כך קרמי. רגע, אולי עבדו עלי. כדאי לבדוק שוב את האריזה רק כדי לוודא… כן, אין כאן בכלל מוצרי חלב. קשה להאמין. תודה לך חלב שקדים!

* גם: תוספות. כל כך הרבה תוספות מדהימות. תוספות קראנצ’יות. תוספות עשירות. האם באמת יכול להיות שהתוספות האלה טבעוניות גם? (בודקים שוב את האריזה.)

פיינט שוקולד בראוניס ללא חלב

3. אופוריה

* בלוטות הטעם שלי שוב התעוררו לחיים!

* הבראוניס האלה טעימים באופן לא יאמן. והם עדיין נאפים במאפיית גרייסטון.

* האם יש סוג של פרס נובל למי שגילה איך לטבען את הבראוניס האלה?

4. רגשות אשם

* אוקיי, אז הטעמים האלה הם טבעוניים וגם באישור סחר הוגן? נראה שאין סיבה להרגיש אשמה. שזה מעולה, בגלל שכבר כמעט סיימתי את כל הפיינט.

* בדיוק סיימתי את כל הפיינט.

* (בודקים)… לא, עדיין אין רגשות אשם.

5. אבל מה עם הפרות?!

* רגע, בן & ג’ריס היא לא כולה עוסקת בפרות? ברצינות, על כל פיינט יש פרה, נכון?

* …לא בפיינטים האלה! הם לא מתבדחים בנושא הזה.

סדרת טעמי הגלידה ללא חלב

6. איך אוכל לאכול את זה כל הזמן?

* הרבה אנשים אוכלים בננות ואגוזים לארוחת בוקר. זה אומר שזה לגמרי לגיטימי לאכול צ’אנקי מנקי לפני 10 בבוקר, נכון?

* ערבי סרטים הרגע הפכו להרבה יותר טעימים. לא עוד נשנוש תמרים, כשהאחרים מתענגים על פיינט של שוקולד בראוניס.

* זה הולך להיות הדבר שאני אפנטז עליו – כשאני במסעדה עם חברים שלי, כשמסתכלים על תפריט עם מאכלים שאני לא רוצה לאכול. סלט ירוק אחד בבקשה, ואני אפנק את עצמי בפינט באטר ועוגיות כשאחזור הביתה (אם בכלל נשאר…).

* אממממ. קפה קרמל פאדג’. הגיע הזמן לפתוח פיינט נוסף?

* אני אביא את זה לכל ארוחות החג שלי! כדור של גלידת פינט באטר ועוגיות יחייה קצת את עוגת הפירות של דודה עדנה.

* נראה לי שהגיע הזמן לחזור לחנות!

7. מה הדבר הבא שיקרה?

(להריץ קדימה לעוד יומיים)

* בסדר, בן & ג’ריס, הבאתם הנאה לחיי הקינוח שלי.

* עכשיו, מה הטעמים הבאים שאתם מייצרים?

ואנחנו אומרים: המשיכו לעקוב חברים! כדי להתעדכן בחדשות בן & ג’ריס לפני כולם, הרשמו למווועדון הגלידה שלנו.