סאנדיי עוגיות במילוי גלידה

סאנדיי עוגיות במילוי גלידת בן & ג'ריס

סאנדי גלידה היא בראש אופוריית הגלידה. הגלידה, רוטב שוקולד ושאר התוספות הם שילוב כה מושלם שאתם עלולים להאמין

שאין דרך טובה יותר להכין סאנדיי גלידה. אבל מה אם הסאנדיי היה בתוך כוס העשויה מעוגיה? כן, אין ספק שזה יהיה מושלם אף יותר.

סמכו עלינו, הסאנדיי הזה יגרום לכם לתהות מה עוד אפשר להכניס לך כוס העשויה מעוגיה.

 

מה אתם תצטרכו:

עבור כוסות העוגיות:
* 1/2 כוס של חמאה מרוככת
* 1/2 כוס סוכר חום
* 1/2 כוס סוכר לבן
* 1 ביצה
* 1 כפית תמצית וניל
* 1 1/2 כוסות קמח
* 1/4 כפית מלח
* 1/2 כפית אבקת סודה לשתייה


עבור רוטב השוקולד:

* 1/2 כוס שוקולד צ’יפס
* 3 כפות שמן קוקוס

 

בנוסף:
* תבנית מאפניס סטנדרטית
* 1 פיינט של גלידת בן & ג’ריס אהובה

 

מה לעשות:

1. מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.
2. מערבבים במיקסר חשמלי את החמאה, סוכר וסוכר חום.
3. מוסיפים את הביצה ותמצית וניל, מערבבים אותם על מהירות בינונית עד שהתערובת נהיית סמיכה וקרמית.
4. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, מלח ואבקת סודה לשתייה.
5. בהדרגה מוסיפים את הרכיבים היבשים לתערובת חמאה, מערבבים במהירות נמוכה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
6. מחלקים את הבצק ל-12 כדורים בעזרת סקופר גלידה ומניחים כדור בכל שקע בתבנית מאפינס משומנת.
7. בעזרת מיכל תבלין לוחצים על מרכז של כל עוגיה כך שנוצרת צורת כוס.
8. לאפות במשך 15 דקות, ולהוציא מהתנור.
9. מצננים את העוגיות בתוך התבנית במשך 10 דקות, ואז בעדינות מוציאים כל אחד מהם ונותנים להם להתקרר לגמרי.
10. שמים בכל עוגיה כדור של גלידת בן & ג’ריס אהוב.
11. מזליפים רוטב שוקולד מעל הגלידה.
12. אם רוצים לשמור את הסאנדיי למאוחר יותר, מניחים אותם על מגש ומכניסים למקפיא כדי להתקשות. הוציאו אותם מהמקפיא 10 דקות לפני הגשה.

להכנת רוטב השוקולד:
1. הכניסו לקערה, הניתנת לחימום במיקרוגל, את השמן קוקוס ושוקולד צ’יפס.
2. חממו במיקרוגל למשך 20 שניות.
3. ערבבו עד שהשוקולד צ’יפס נמס והרוטב חלק.

בתיאבון!